Moringa: jednoduchá na užívání, 100% eko

Moringa: jednoduchá na užívání, 100% eko

Když zatím nevíte, v jaké formě budete chtít moringu vyzkoušet, oceníte následujícího malého průvodce. Existují totiž tři hlavní způsoby užívání. A jeden je jednodušší než druhý!


SPOLKNI

Ano, moringa tablety nebo chcete-li moringa kapsle ani nemusíte ochutnávat. Je to s nimi stejné jako s výživovými doplňky z lékárny. Prostě je zapijete, a hotovo. Jen na rozdíl od tradičních doplňků stravy nekonzumujete nic chemického. Všechno je čistá příroda a tělo se obratem raduje z čerstvé dávky živin. Rychle, efektivně. Doma, v práci, na cestách. Moringa kapsle mohou být všude s vámi a kdykoliv vám doplnit energii nebo podpořit vaše soustředění. Navíc, moringa kapsle vám zaručí nejsnazší cestu, jak ohlídáte příjem doporučené denní dávky moringy.

VAŘ, PEČ, POSYPEJ

Protože má jemnou, lehce nasládlou chuť, je moringa báječná také do vaření. Sama o sobě, nebo jako součást kořenicích směsí, které můžete denně přidávat do polévek, těstovin, rýžových pokrmů, zapečených jídel, používat při grilování… Ba i do studené kuchyně, třeba do jogurtových snídané nebo dresinků na zeleninový salát. Pro inspiraci vám přinášíme rovnou spoustu receptů, tak vařte a zkoušejte, jak dobře chutná moringa!

DEJ SI ČAJ

Do třetice je moringa a směsi moringy s bylinkami perfektní na přípravu teplých i studených čajů! Snadno tak můžete podpořit pitný režim, ale správnou volbou čaje také zaměřit svou pozornost na řešené nějaké zdravotního problému. Máme třeba směs Moringa s meduňkou na lepší usínání, Moringa s fenyklem pro dobré zažívání nebo pro kojící maminky, Moringa s kopřivou pro lepší kondici kardiovaskulárního systému a podobně.

ZÁRUKA 100% KVALITY

Pro všechny formy naší moringy pak platí, že je 100% zpracovávaná ručně na malé rodinné farmě na Filipínách. Farmu osobně vybrala naše Ivana, sjezdila svět křížem krážem, porovnávala kvalitu moringy z Etiopie, Ameriky a dalších zemí, a nakonec našla to, co sama pro sebe považovala za to nejlepší. Naše moringa listy jsou tak nejen čistě ekologicky pěstované, ale také zpracovávané. Suší se na větraných místech bez přímého slunečního záření, proto si zachovává skvělé nutriční hodnoty i krásně zelenou barvu. Moringa listy testujeme také u Státního zdravotního ústavu. A sušené v Čechách už jen mícháme s vysoce kvalitními českými bylinami, proto vám můžeme nabídnout širokou škálu čajů i kořenicích směsí. Zbývá si vybrat