Leona Šenková hubne s moringou

Leona Šenková hubne s moringou

Leona Šenková je rockerka známá hlavně díky účasti Česko Slovenské Superstar v roce 2009. Na svém kontě má úspěšnou desku, duety s Richardem Müllerem nebo Bohušem Matušem. Má čtyřletého synka Karla a se svou rodinou bydlí v Přelouči. Někdo by si mohl říct, že tím její kariérakončí, ale opak je pravdou. Leona momentálně skládá, natáčí nové singly s Karlem Kubínem, kamarádem z Hradce Králové.


Leono, máš jinou barvu vlasů, sportuješ, co tě k těmto změnám přivedlo?

Když se chystám k nějaké změně, pak je to z minuty na minutu a jsem rozhodnutá. Cítím prostě, že je potřeba dělat něco jinak. A tak jsem po deseti letech stáhla černou image vlasů a snažím se zesvětlovat na bílou, která je dnes moderní. A co se týče cvičení, přiznám se, že jsem nikdy nebyla sportovní typ, ale poslední dobou jsem se do toho nějak dala a baví mě to. Tak snad to nadšení vydrží co nejdéle.

O jaké cvičení jde? 

Cvičím s trenérkou, kde se sejde spousty žen a zpevňujeme celé tělo. Cvičitelka má na každou hodinu připraveno něco jiného. Tím je to pestré a zábavné. Jednou týdně navštívím i fitko, kde mě koučuje přímo majitel. Dává mi rady a pomůže, s čím potřebuji.

Viděli jsme fotky, kde běháš, kolik uběhneš?

Běhám většinou 3x týdně, ale prozatím menší trasy kolem města, kolem 4,5 kilometrů. Střídám to se cvičením s trenérkou.

Co tě baví nejvíc? 

To nedokážu říct, každé cvičení má něco do sebe. Snažím se cvičit pravidelně s tím, že si od toho o víkendu zase trochu odpočinu. Takže cvičím nejčastěji přes týden.

Co se týká stravy a pohybu, řídíš se nějakými dietami, radami z knížek a časopisů nebo jsi vyhledala odborníka?

Dnes je těch diet a rad mnoho. Internet je toho plný... Knihy na dietu atd. Četla jsem, pročítala, ale abych pravdu řekla, nemohla jsem se v tom pořádně vyznat. Každá dieta je odlišná. V jedné vám určitou věc doporučí a v jiné dietě zas nedoporučují. Takže jsem nakonec došla k názoru, že je dobré mít nějakého odborníka, který vám už zůstane a spolupracujete spolu. V takovýchto věcech, kdy si nejsme jistí, je lepší rada odborníků.

Koho jsi oslovila?

Na doporučení jsem se obrátila na výživovou poradkyni Petru Henychovou, která mi sestavila plán na míru.

A co nový jídelníček, jak sis na něj zvykla?

Omezuju sacharidy, nejím pečivo, knedlíky a kynuté věci.

Je něco, co ti nechutná a měla bys to jíst?

Nemám ráda teplou zeleninu, tak ji nahrazuju čerstvou.

Jak vypadá tvůj běžný den a jaký máš vlastně cíl?

Tak v době karantény jsem se konečně mohla věnovat rodině a synovi. Měla jsem takovou druhou mateřskou a moc jsem si to užila. Nyní už chodím do práce jako vychovatelka ve školní družině a než se dá kultura do pořádku, tak budu právě hubnout, abych byla šik. Jinak jsem taková rozlítaná osůbka. Od zpěvačky přes vychovatelku až mámu a skoro manželku. Já teda vdaná nejsem. Ale baví mě to vše a o tom to je. Cíle mám v životě vysoké, a proto si myslím, že se mám vcelku fajn.

Co se týká zpívání, co teď děláš a co máš v plánu?

Tak díky nouzovému stavu jsem musela zrušit spoustu akcí , a tak jsem se vrhla na točení nových singlu u mého kamaráda Jakuba Kubina. Takže nyní pracuji na nových písních, ať je zase co zpívat, až bude líp.

Děkujeme za rozhovor, přejeme, ať se daří a těšíme se na další setkání.

 

Pokud stejně jako Leona plánujete shodit nějaké to kilo, přečtěte si náš článek Chcete zhubnout? Moringa vám pomůže. Najdete v něm tipy a rady, díky kterým vám to půjde snáz. 

Slibujeme, že budeme s Leonou v kontaktu a dáme vám vědět, jak jí to jde. Také pro vás připravujeme pravidelnou ochutnávku skvělých receptů od Petry Henychové. 

Mějte i vy hladinu cukru v krvi pod kontrolou

Pohyb a zdravý jídelníček je základ, to je jasné. Redukci váhy ale můžete ještě podpořit, a to přírodní cestou. U moringy olejodárné je prokázáno, že snižuje hladinu cukru v krvi. Navíc se v ní ukrývají důležité vitamíny a minerály. Vyzkoušejte kapsle, které se snadno užívají. Obsahují 100% prášek moringy a veganský obal. Nic navíc, žádné přídatné látky ani konzervanty. Právě teď je můžete mít za skvělou cenu. Je jen na vás, jestli si vyberete balení na měsíc, dva nebo rovnou na tři. 

 

Fotogalerie